Message from Håll Det Äkta!

Hoh!

Lite nyheter angående 2015.
Efter att ha trummat för oss i ca 4 år så har Robert bestämt sig för att lämna Hdä. Helt enkelt pga tidsbrist. Väldigt tråkigt men han spelar även i Lesra som är aktuell med nytt släpp. Så vi respekterar Roberts beslut och säger 3kk så mycket för allt kul ihop.

Nu till det roliga. Vi letar febrilt efter en ny trummis men det kommer inte hindra oss från kommande spelningar. Vi är satans peppade på spela överallt närsomhelst. I början av mars siktar vi på att spela in ett album. Det var länge sen vi spelade in så många låtar men det kommer bli jävligt tungt och förhoppningsvis något för alla. Vi har alltid känt att vi aldrig vill göra samma sak flera gånger och testar gärna nya sätt för att aldrig bli tråkiga och förutsägbara, men med samma kärna som är Hdä. Vi har en del spelningar på g i vinter och i vår men vi släpper datum när det är officiellt.

Vi har även beställt ny merch. Nya designer för t-shirt, longsleeves och hoodies. Kommer dyka upp på våran webshop så fort vi får dom.
Vi älskar att spela och att spela för er alla fina människor som vart vi än spelar ger oss sånt sjukt stöd både på scen och vid sidan av.
2015 kommer vi spela mer än någonsin.
2015 = Bomber och granater.

Short summary in English.

We lost our drummer due to time commitment but we wish him the best in his other band Lesra. We will record a full length in March and it will be something else.
New merch is ordered and will appear soon on our website. We have a couple of gigs planned but nothing we can confirm yet. We want to play as much as possible this year and we are ever so greatful for all support that we get while playing the music we love. 2015 is gonna be the bomb.

/HÅLL DET ÄKTA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s